Întrebări frecvente

Cele mai multe dintre modelele online aleg videochatul datorita faptului ca acesta ofera numeroase avantaje si beneficii din punct de vedere financiar. Videochatul trebuie privit ca orice alt loc de munca, diferenta fiind domeniul si activitatea desfasurata.

Câți bani pot câștiga la New Life Studio?

Câștigurile în videochat diferă de la model la model. Depinde de tine, de cât de serioasă și perseverentă ești, de cunoștințele de limba engleză pe care le ai și de cât de receptivă ești la sfaturile trainerilor. Echipa noastră te va susține din toate punctele de vedere pentru a avea încasări mari și foarte mari.

Sunt studentă și vreau să termin facultatea. Ce fac în perioada sesiunii?

Echipa noastra te susține la orice pas, inclusiv in privința studiilor universitare. Îți oferim posibilitatea ca în sesiune să optezi pentru un program part-time, sau poți lua un concediu, astfel încât să ai timp pentru învățat.

Pot să lucrez la New Life Studio dacă nu am împlinit 18 ani?

Pentru a putea colabora cu studioul nostru trebuie să ai neaparat peste 18 ani. Nu lucrăm cu minori. după ce ai împlinit vârsta de 18 ani ești binevenită în studioul nostru.

Angajați și baieți?

Momentan colaborăm doar cu fete, însă suntem deschiși la ideea de a deschide un studio exclusiv masculin. În momentul în care vom face asta, cu siguranță vei afla acest lucru și vom fi bucuroși să te avem în echipa noastră.

Lasă-ne numarul tău și te sunăm noi

Niciun fișier ales
Cookies.

Acest site foloseste Coockie pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare. Click pe butonul `Accept` pentru a confirma.

Cookies | Termeni si Conditii | Politici de Confidentialitate

Accept